VINE & PRISER

Vine & Priser 

Vi importerer nogle af de bedste vine fra syditalien for at tilbyde det danske marked en ny oplevelse:


  • Magliocco: Håndplukkede og specielt udvalgte Magliocco druer, lagret på egetræsfade i 2 år. Kraftig rødvin. Topklasse.
  • Lamezia Rosso Riserva, DOC: Udvalgte Magliocco, Greco Nero og Nerello druer. Stærk, blød, frugtagtig italiensk charme.
  • Dragone Rosso Selezione IGT: Maliocco og Merlot druer. Intens og autentisk. Fantastisk valuta for pengene.
  • Greco Bianco - Lamezia DOC: En vidunderlig frisk hvidvin - 100% Greco Bianco druer.
  • Dragone Bianco Selezione IGT: Greco Bianco og Malvasia druer.
  • Dragone Rossato Selezione IGT: Maliocco og Merlot druer.
  • Pyrgos - Prosecco, Doc Treviso - bedre end de fleste Cava og spumante.


Se priser (for 6 flasker) og mere detaljerede beskrivelser nedenfor.Magliocco

750 kr. for

6 flasker 

Riserva

690 kr. for

6 flasker 

Dragone Rosso

450 kr. for

6 flasker 

Dragone Bianco

450 kr. for

6 flasker 

Greco Bianco

500 kr. for

6 flasker 

Dragone Rossato

450 kr. for

6 flasker 

Prosecco

500 kr. for

6 flasker 

Magliocco IGT

750 kr for 6 flasker  (125 kr per flaske)


Magliocco  IGT er en velafbalanceret og kraftfuld vin, der udtrykker passionen for det land, hvor den er lavet. Den har en intens rubinrød farve med distinkte violette refleksioner.


Smagen er kendetegnet ved frisk røde frugter, med bløde og dynamiske blomsteraromaer, der udvikler sig til en rig buket af blommer og kirsebær, harmoniseret i franske ege-fade.


Denne vin er lavet 100% fra Magliocco-druen, som er typisk for Calabria og har græske rødder. Den dyrkes hovedsageligt i provinserne Cosenza og Catanzaro.


Druerne er omhyggeligt udvalgt og håndplukket på tidspunktet for deres fulde modenhed. Efter en lang gæringsproces er vinen lagret på nye franske egetræsfade i 12-18 måneder, hvilket forfiner dens smag og tekstur.


Denne vin passer godt sammen med oksekød, lam, svinekød, grillede kødretter, risotto, pastaretter og oste.

Riserva DOC, Lamezia Rosso

690,00 kr for 6 flasker. (115 kr. per flaske)


Lamezia Rosso Riserva er en DOC-certificeret vin, hvilket betyder, at den kun kan produceres i området DOC Lamezia. Denne vin er et sandt udtryk for kalabresisk vinfremstilling og er lavet af nøje udvalgte druer af Maglio, Greco Nero og Nerello.


Druerne høstes ved fuld modenhed og gennemgår en gæring i cirka 12 dage. Derefter lagres vinen i cirka to år i rustfrie ståltanke, inden den overføres til franske egetræsfade, hvor den lagres i yderligere 12 måneder. Til sidst tappes vinen på flasker og lagres i mindst 6 måneder.


Riserva DOC har en dyb rubinrød farve og en intens, fyldig smag. Aromaen er rig og krydret, mens smagen er blød, velafbalanceret og struktureret. Noter af vanilje, kaffe og kakao fra egetræslagringen supplerer krydringen og løfter vinen krop og balance.  


Lamezia Rosso Riserva passer perfekt til grillet kød, salami og modnet pecorino-ost. For den bedste oplevelse skal vinen serveres i store glas ved omkring 18°C.

Dragone Rosso Selezione IGT

450 kr. per case - ( 75 kr. per bottle)


"Dragone Rosso Selezione" er en storslået sammensætning af 2 druer - Merlot og den typiske Calabriske drue, Magliocco; udvalgt fra de bedste druer fra en af de ældste Middelhavsvinmarker.


Farven på Dragone Rosso er intens rubinrød. Duften er bred, rig på noter af røde bærfrugter og har en krydret og vedvarende finish. Balanceret og rund, fløjlsagtig på tungen og meget behagelig.Vinen får 98 point ud af 100 fra Lucca Maroni.


Serveres ideelt til: Vildt, Rødt Kød, Grillet Kød, Pasta, Ost, diverse charcuterie. Serveres ved en temperatur på 16 ° C, højst 18 ° C.

Om processen: Druerne plukkes når de er fuldstændig modnet. Efter presning udblødes druerne hvorved farvestoffer og aromaforbindelser udvaskes fra druernes skind, frø og stængler i mosten, hvorved denne rødvin får sin smukke rubin røde farve.


Efter den første alkoholiske gæring ledes vinen over i nye ståltanke, hvor en andengæring (malolaktisk gæring) finder sted. Den tager typisk 6 måneder. .Efter den malolaktiske gæring lagrer vinen videre på franske egefade. De nye egefade afgiver aromaer og gør derfor vinen mere kompleks. En proces på 2 år før vinen aftappes på flasker.  Flaskerne lagres videre i op til 6 måneder

Lamezia Greco Bianco DOC

500 kr. per case (83 kr. per bottle).


Lamezia Greco er en DOC-vin, hvilket står for "Denominazione di Origine Controllata". En hvishvin af virkelig høj klasse til relativ lille pris.


Vinen udtrykker friskhed, renhed, mineralitet og finesse. Greco-druen kom oprindeligt fra Grækenland, og den afspejler kulturen og essensen af Middelhavet. Druen vokser på Lento-vinmarkerne beliggende på en sydvestvendt skråning i en højde på cirka 250 meter.

Druerne udvælges og høstes manuelt.


Vinen har en ren halmgul farve og en velafbalanceret duft med noter af modne abrikoser, citrus og æbledufte. Smagen er harmonisk med frisk syrlighed og en delikat frugtagtig afslutning.


En rigtig "terrasse vin" at servere og nyde på en sommerdag. Og den passer godt til hvidt kød, alle slags fisk, skaldyr, ost, samt pastaretter og forskellige salater.

Dragone Bianco Selezione

450 kr. for 6 flasker.  (75 kr. per flaske).


Dragone Bianco Selezione er lavet af den fineste udvælgelse af druer, der dyrkes 2-500 meter oppe ad en sydvendt skråning; der hvor vingården er placeret mellem Middelhavets østlige og vestlige side - henholdsvis det Ioniske og Tyrrhenske hav.


Vinen har en delikat lys gul farve og en duft, der er rig på blomster- og frugtnoter. Smagen er elegant og behagelig med en god struktur, der opfylder løfterne om et glas god vin, som dens bouquet antyder.


Den passer godt til hvidt kød, alle slags fisk, skaldyr, ost, samt pastaretter og forskellige salater

Dragone Rossato selezione 

450 kr. for 6 flasker  (75 kr. per flaske).


Dragone Rossato Selezione.


Denne Rosévin er en let, lyserød vin, som er fremstillet af de røde druer Magliocco og Merlot. Når vinen ender med sin smukke rosé farven, skyldes det, at druernes skaller fjernes blot få timer efter gæringen er begyndt


Perfekt glas sommervin til terrassen, og en karakterfuld smag - ikke for tør, ikke for sø.

Prosecco - Pyrgos, DOC Treviso

500 kr. per kasse (83 kr. per flaske).


Pyrgos er en Prosecco, en ekstra tør mousserende hvidvin lavet af de fineste Glera-druer dyrket i DOC Treviso-området. Glera er en slovensk druesort, som primært dyrkes i det nordøstlige Italien og er kendt for sine Prosecco vine.

En af grundene til, at Prosecco-distriktet er så ideelt til fremstilling af mousserende vine, er den betydelige temperaturforskel mellem dag og nat, som sammen med unikke jordbundsforhold resulterer i den perfekte modning af druerne.


Modsat Champagne gærer Prosecco i en tryktank i stedet for i flasken. Denne metode, hvor vinen gærer i tryktanke, kaldes Charmat-metoden. Med denne produktionsmetode bliver boblerne mere fremtrædende end med den klassiske gæringsmetode.


Prosecco vine er generelt af så høj kvalitet, at de kan nydes som de er, som velkomstdrink eller aperitif. Hvis du stadig ønsker at parre Prosecco vin med en lækker måltid, passer den generelt godt til fiskeretter og lettere forretter.